läskigt..

pappa ringde nyss och sa att det hade varit ett jordskalv i härnösand ikväll vid 18.00. Det var ett skalv emellan 2,5 och 3 på richterskalan.läskigt tycker jag.


 

nu sitter jag här och lyssnar på julmusik och funderar på vart mamma och lasse tog vägen, dom gick och har varit borta i en timme snart och dom sa "kommer snaaart malin". vilken myt. jaja, vi har käkat stuvade makaroner och korv och druckit massa julmust. visst är det mysigt med juletider men jag kan inte låta bli att sakna det här när jag kollar på bilderna...

fybubblan vad underbart


ångest

hej här sitter jag hemma och vaknade inte för så länge sen.. hur kan man försöva sig till typ ett när man ska till skolan? ångest.. jaja, finns inte så mycket att göra åt nu. mamma och lasse kommer i eftermiddag tror jag. tills dess ska jag plugga till människor i behov av stöd provet och städa ihop lite och äta frukost/lunch/middag eller vad man kallar det den här tiden:)


this is were my book begins,the rest is still unwritten

har nyss städat och tvättat och så. det är kolsvart ute nu så det är lite deppigt tycker jag:)
nu ska jag kolla på the hills och dricka te.höörs


här får ni en dålig bild på mitt julpynt på min balkong:)

första advent

hej, idag är det första advent:) sitter nu hemma och kollar på robinson med nicole.
idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra bara ta det lugnt antar jag.

igår så kom tjejerna hit och vi kollade på film och käka gotta bara,trevligt de!




jag har gått för långt kan inte sluta gå

sitter hemma nu med nicole och känns som jag nyss har vaknat.
ja gårdagen vill jag inte ens nämna, men idag är det ny dag med nya tag som jag har sovit bort.
ikväll lutar det mot en myskväll med tjejerna hos moi. nu ska jag fixa iordning mig och sen ska jag och nicole gå en sväng och få i oss någonting i magen.






261110

nu sitter jag hemma med linda och nicole, jag har nyss kommit ut ur duschen, och sen ska vi gå till linda
och fixa oss osv för det blir utgång ikväll iaf. idag har det inte hänt på mycket, vart bara lite glaaader när jag fick vg+ på min mibas uppsats&redovisning:):):) och så hände det mig någonting idag som aldrig har hänt mig förut faktiskt. jag fick en stöt i örat!? heh. jag satt och lyssnade på musik och så sätter linda fingret på ipoden och så fick jag en stöt i örat och det gör fortfarande ont:) nej nu ska jag föna håret.peace!



the same but different



godnatt

nu är jag hemma ifrån sundsvall. köpte ett halsband,två ringar,örhängen,en tunika,och en massa julsaker till lägenheten. vi åkte även till pappa där han bjussade oss på mat:) fick också en jättefin ljuslyckta av lena och en massa julsaker av pappaaaaaaaa!
+att idag efter ca 7 månader så har dom äntligen satt mitt namn på min dörr heheeee.
nu ska jag göra ordning kvällsfika sen kolla på tv och försöka sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon.

ni får några sugiga mobilkamera bilder på lite grejjer som jag köpte:




 nightynight


251110

inte så bra början på dagen.kämpar mig upp ur sängen och åker till skolan för att gå på EN ända lektion.och när jag kommer hit får jag veta att vi har hål på den lektionen. jaja, det är pannkaka till lunch iallafall, så äter lunch på skolan sen far vi till sundsvall och kikar lite på julklappar och träffar pappi osv.later!


 


241110

har städat typ hela kvällen sen jag kom hem från skolan och krånglat med bloggen, men nu har jag fått till en ny blogg iallafall.designen är inte riktigt klar än men det ska fixas imorgon.
har varit en ganska lugn dag idag förutom en konflikt med husein;)

nu ska jag dricka te och slå på en film.har sovmorgon imorgon och bara en lektion så efter det bär det av till sundsvall med linda.godnatt♥


här får ni en glad uppblåsande bild på mig så ni har nått att drömma om...höhö


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0