23/6

hej hopp!

tänkte bara berätta att nu är jag hemma hos elin och vi ska snart kolla på mean girls 2 och sova.
imorgon så är det ju midsommar som ska firas! ja och glöm inte bort nu imorgon att ni ska plocka sju slags blommor och lägga under kudden..så drömmer ni om personen som ni kommer att gifta er med;)

nä nu tar jag och säger godnatt


19 juni

hej, tänkte berätta lite kort om min helg.

fredag- då var vi några ute hos hannah och käkade tacos och hade det trevligt..

lördag- då var vi några hos mig sen så drog vi till sundvall och käkade panini och sen så kom jag och hannah hem till henne runt 05.00 någongång så då käkade vi jordgubbar och mjölk och sen sov.

söndag- ja idag så har jag varit ute hos hannah, åkt hem och kollatr på film och nu så sitter jag och väntar på att min syster kommer.


14juni

Hej!!!!!!!!!

Jag har inte skirivt på ett tag ser jag.. Men har haft fullt upp med massa sommarlovs firanden, klassfest osv.
Idag så är min första jobb-dag avklarad. Ska jobba nu i tre veckor, sen vara ledig i tre och sen jobba tre till och vara ledig en. Blir mycket jobb för mig.. Men det ska allt inte få stoppa mig från att ha en asgrymmmm sommar. Hehe, nu ska jag hitta på någonting annat.Peace!




sveriges nationaldag

hejsan hoppsan.
har inte skrivit på ett tag nu men har inte haft tid helt enkelt.
ja jag tog inga bilder från helgen så jag ritade en istället.
så det jag har gjort den här helgen är: varit på tivoli,umgåtts,grillat och jaa, tror inte jag har gjort så mycket mer. jo har spelat mario med lindus en hel del, kollade även på BB finalen! nej nu ska jag plocka ihop lite och sen göra någon middag.
inatt så kommer även min nya dammsugare till mig så imorgon så ska jag gå lös på golvet!

mitt vackra konstverk


tivoli

goddag, jag har inte hunnit gjort så mycket idag. fastnade någon timme framför bolibompa faktiskt!
igår så umgicks jag först med nicole och elin ett tag sen mot kvällen så hade jag och några till picknick i stadsparken.myspys. ja och ikväll så är det tivoli, så där kommer jag befinna mig ikväll. nej nu ska jag försöka få tag på mina friiiiends sen så ska jag hoppa in i duschen!

RSS 2.0