sola

hej. igår så gick vi och träffade nicole osv. sen åkte jag och nicole hem till mig och sov.
idag så vaknade jag rätt sent och har bara tagit det lungt hela dagen. snart så ska jag gå ner på stan och sola med elin, sen ska vi handla lite gotta sen hem till henne och ta det lungt sen sover jag där!

nej nu måste jag fixa mig och packa.

26/2-11

tjena. igår så vart det ta det lungt, va ut en sväng och träffa några bara.
idag så på förmiddagen så var jag på högslätten och väntade på att elin och nicole hade jobba klart, efter det vart det en sväng på stan sen så vidare till timrå och kollade på hockey.
idag är det exakt en månad kvar tills jag blir stor flickan!! oohoj. nu sitter jag iallafall hemma med elin,hannah och frida och bara tar det lungt!

fredag

hej!

idag har jag varit på skolan och skridit runt på skridskor. och jag ramlade.... tyck int om skidande skor!
efter hemskheterna så drog jag ner på stan med nicole och köpte en tröja och 2 kökshanddukar...fick lite lätt ålders ångest nu haha..befinner mig nu hos mor och lasse men ikväll så ska jag till elin!


torsdag

tjena. idag har jag varit i skolan, och sen hem och har inte gjort så mycket har käkat kyckling och kollat på 90210! ge mig sommar, sol och värme nu!är ju så svinigt kallt ute nu. ursch fy och blä. nej imorgon så är det fredag och jag har inte en aning om vad som händer då..


hittade lite härliga sommar bilder!


HEJDÅÅÅÅ


onsdag

hejsan. vart ingen skola idag, kände mig inte så kry plus att jag vaknade lite sent plus att vi bara hade en lektion typ. idag annars så har jag varit hos mamma och lasse och invigit mina nya formar haha. sen så kom hannah dit och vi åkte och inhandlade lite nya gardiner,tavlor och annat skit. nu sitter vi här och gör ingenting! hejdåå

cause we only live once
so don't blow it, take a chance
to do exactly what you want

cause we live and we die
I do whatever I like
life is now so let's try
to live our whole life out
and it starts now


tisdag

godmorgon.

sitter nu här med hannah och väntar på att vi ska gå till bussen.
idag efter skolan så drar vi ner till timrå och glor på hockey!


måndag

hej hallå.
idag har jag varit i skolan, sen gick jag och käkade med elin,hannah och frida.
efterdet gick jag på stan och köpte nya muffins formar :):)hehe
nu sitter jag hemma med frida och hannah och bara tar det lungt!


baka!

hej, nu är jag hemma hos mamma och lasse har blivit bjuden på älgkött,mumma!
just nu så sitter jag och väntar på att mina kladdkakemuffins ska bli färdiga i ugnen;)
imorgon så blir det skola och efter det så har jag inte en aning om vad som händer!


söndag

igår så kom elin hit och hade med sig vaniljpannacotta eller hur det nu stavas.vi skulle kolla på melodifestivalen och så, men så vart det inte riktigt utan det vart en spontan utgång istället.

idag har jag inte gjort så mycket har gjort väldens äckligaste o'boy utan mjölk..men snart ska jag springa över till mamma och lasse och bli bjuden på mat. sen ikväll så blir det nog bara att ta det lungt och kolla på film.


lördag

bion igår var bra!
efter bion så åkte vi tillbaka till härnösand, var hemma runt tolv någongång.
nu sitter jag här och hannah åkte för ett tag sen. funderar på att städa ihop lite och så sen ikväll så vet jag inte riktigt vad det blir än.


glömde kanske nämna att vi stötte på kron-prissan vickan i sollefteååååå


fredag

hallådär.

idag har jag inte haft skola utan bara varit på norrdans och kollat på nått skumt dans framträdande.
just nu så sitter jag och hannah hemma hos mig och ska snart börja göra oss i ordning och sen så ska vi till sundsvall och kolla på 3D bio.funny! efter det så vet jag inte vad vi ska hitt på fö nå.


vart arg på mig själv så försökt kväva mig:) heheh.........


torsdag

hejhallå.

är på skolan nu och efter skolan så ska jag till elin och fixa lite sen så åker vi till timrå och kollar på hockey!
sen blir det förmodligen hem och sova för känner att jag åller på att slockna vilken sekund som helst nu:)


Open my eyes, yeah it was only just a dream

nu är jag äntligen hemma från skolan.. ska snart åka ut till hannah, då blir det plugg har två prov och två redovisningar imorgon!!kul.. var ju och firade daddis i fredags, och tog lite bilder från henne nu eftersom jag inte tog några..




onsdag

hej är på skolan nu och har tråkigt..
vaknade lite på fel sida idag känner jag.




hörs,hej


you never know unless you try

hej, kom precis hem från sollefteå nu, har varit där och kollat på handikapp os. så är helt slut nu.

hade iallafall trevligt igår med tjejerna på middagen, för dom som vill veta så åt jag skagen toast, black and white och glass med kola sås, så som ni kanske förstår så rullade jag hem.

ikväll så blir det bara att ta det lungt, ska nog försöka sova tidigt ikväll.


hade ingen bild från middagen så jag tog nicoles;)


alla hjärtans dag

godmorgon, idag är det alla hjärtans dag och jag sitter här och dricker te och ska snart springa och föna håret:)
idag blir det först skola,sen tandläkaren sen middag med tjejerna! nej nu måste jag springa!




söndag

igår så firade jag ju somsagt sanna! efter jag varit hos sanna så drog vi till elin sen åkte jag och hannah hem till mig och sov. hade en trevlig kväll iallafall. idag har jag inte gjort så mycket, har varit hos mamma och lasse och ätit och så. blir lite arg för det snöar idag också, tycker det borde ta slut snart:) nej nu hade jag tänkt att städa klart och tända lite ljus och göra te, sen så blir det no ordinary family.


jag gillar fisk minen..


födelsedags-barnet med våra presenter;)


hej


vart att vi stannade till hos elin innan vi ska till sanna, nu sitter jag och frida här och väntar medans dom andra är ute och syndar. hittade även en bild som elin hade på mig.haha


lördag

igår hade vi det trevligt hos wahabo. nu så är jag och några hos frida och har precis fixat oss sen ikväll så blir det att fira sanna som fyller 18 idag.grattis gamm-sanna! nej nu ska vi kila. ♥

fredag

tjena hej.

idag så vart det ingen skola för mådde inte så bra imorse, men det är bättre nu så ska ner på stan sen och handla lite presenter;) sen så ska jag springa över den översnöade gräsmattan och fira daddis.
trevligttrevligt! nej nu ska jag kolla på dh och vänta på att mina vänner har slutat! ♥

(om texten är jätte stor för er (som den är för mig) så har jag ingenaning varför)


torsdag

godmorgon!
jag är fortfarande sjuk.. blir galen på att vara sjuk. vill bli frisk nu! jag måste bli frisk nu, jag har två prov att göra, och två nyblivna 18 åringar att fira i helgen. då kan man ju inte vara sjuk. men mamma har iallafall nyss vart här med lite mördar saker som jag måstade trycka i mig. hoppas det blir bättre nurå. nej tror det blir några avsnitt av oth.peace!

här får ni en gammbild på mig, har inte tagit nå nyaaaaaa



9/2-11

haha det här kommer inte bli ett så muntert inlägg om man säger så. men känner att jag måstade skriva av mig lite. 
det är väldigt egoistiskt av dig det du gör. det sårar oss mer än vad du tror och ändå säger du att vi 2 är det finaste du har. det går inte riktigt ihop för mig. jag försår inte hur det kunde gå så långt. alla gånger som jag har hört att " det här är sista gången, det kommer bli bra sen ". hur kan man tro på det när man hört det för många gånger? men ändå så finns det en liten del av mig som fortfarande tror på det. säg till mig när du vill ändra på dig så kommer du få all hjälp jag kan ge dig.

nog med deprimerande skit.  förövrigt så sitter jag med hannah i telen och pratar med henne. annars ikväll så har jag kollat på oth och bara tagit det lungt. verkar inte bli någon skola för mig imorgon eller för nu har febern kommit tillbaka, great!


goodbye:)


you should win an oscar for how active you performed the show

hej hallå.
sitter hemma nu fortfarande med hosta och skit.
men har träffat mamma och lasse ett tag idag iallafall.
sen nu så har jag kollat på trollkarlens lärling, den kickaaaar assss. haha nä men det är faktiskt riktigt härlig tycker jag. nu ska jag prova en ny taktik, jag tänker sitta upp tills jag somnar, eftersom så fort jag lägger mig ner så får jag host anfall. så ska väl sätta mig och sova nudå och kanske kolla på någon film.peace in





"love is like playing the piano. first you must learn to play by the rules, then you must forget the rules and play from your heart"

fortfarande sjuk, men det gör ingenting för är faktiskt jätte glad idag,plus att det är as fint väder ute, så hoppas på att det smälter lite nurå. tänkte också gratta daddis som fyller 18 år idag!så då blir det till att fira henne på fredag. är jätte sugen på att göra en till tatuering. tror jag vet vad jag vill göra, men jag har två ställen som jag vill ha dom på. så måste fundera ett tag till innan jag kan välja. nej nu ska jag hoppa i säng igen för känns som om jag har hostat sönder min bröstkorg och rygg, sen så blir det oc och 90210.



sjukling

tjena hej. ligger hemma i feber.inte så roande. inte heller så roande att husse också har kommit på besök idag och sagt att jag lever om för mycket. hur lyckas man med det när man ligger i sängen och är sjuk?
jaja, mamma har iallafall vart snäll idag och kommit med yoghurt och frukter till mig!nej nu ska jag bädda ner mig igen och försöka bli frisk.

söndag

hej, igår så var jag bara hemma med linda och kollade på melodifestivalen och tog det lungt.
idag har jag varit med linda och elin, fast nu så är dom inte kvar och jag har nyss käkat. sen så tänkte jag tvätta också. sen ikväll blire väl bara att ta det lungt och sen sova!


här är en gammal bild på felicia och mig.

you can count on me like one, two, three
i'll be there


5/2-11

hej. jag var ut igår. hade faktiskt riktigt kul.
vaknade åtta imorse av att en viss mr.Husse(som jag brukar kalla honom)plingade på som vanligt. blir galen på honom!!haha
men somnade om igen, sen vaknade igen vid tolv. då gjorde jag inte så mycket, har just städat och satt på lite somriga påslakan och sånt för idag är en sån dag då jag längtar huuuuur mycket som helst efter sommarn. men ute snöar det och är disigt... snart så ska jag duscha,sen käka, sen så ska jag umgås med lindus!


ge mig sol,värme&sommar tack!:)

nobody's gon' tell me i can't,
and i said it 'cause i can


godnatt

nu sitter jag här och väntar väntar och väntar, inte så roande. har i övrigt haft trevligt ikväll faktiskt!
ja och i morgon så blir det förmodligen till att sova. godnatt!

4/2-11

hej, igår så åkte vi till övik och kollade på hockey. och timrå vann:):)
idag har jag inte gjort så mycket umgås med hannah just nu iallafall. och ikväll så vet jag inte vad jag ska göra heller men tänkte hitta på något roligt iallafall.


3/2-10

hej hallå.
är på skolan nu och när jag kom hit så fick vi veta att vi hade hål i två timmar.
irriterande. jaja, nu är jag iallafall här och väntar på att hannah ska komma och göra mig sällskap!
idag så har jag faktiskt ingenaning om vad jag ska hitta på.

RSS 2.0