söndag!

hejhallå!

ja igår så var vi lite folk hos moi, sen tog vi en tur ner på stan sen jag gick jag och elin hem till henne och sov.
ja och idag då?? jag åkte hem från elin, städade, sen så gick jag och hämtade mat, då började det spö-regna..not nice.. men väl hemma så käkade jag och nu sitter jag här och väntar på att mamma och lasse ska komma på besök, det är ju morsdag idag så ska ge mor min present också;)

här får ni en bild på mig när jag sniffar granbarr:D


@junkans place

hej, igår så vart det utgång, hade trevligt faktiskt. idag så gick jag och mötte elin inhandlade morsdagspresent och sen så gick vi och handlade middag och sen gick hem till elin och lagade mat.gött var det. nu har vi bara tagit det lungt, nu tänkte jag hoppa in i duschen sen ska jag ut på äventyr med ljugga m.m.


elin o tha staaah får stå för bilden


*

heiiiii. nu så sitter jag här hemma och kollar på BB men det är reklam nu.
gjorde klart allt på foto lektionen idag(tre uppgifter + en fotobok;) ja och eftersom man skulle göra fotoboken typ vid jul och man skulle göra den om någonting man tycker om så vart min kanske inte den bästa. var så sent ute så min vart om väg skyltar haha. men det var min sista fotolektion,så det känns skönt iallafall!! nej nu ska jag kolla om bb har börjat sen glo på en film efterdet, sen ska jag försöka sova för hannah kommer hit tidigt imorgon sen så blir det skolan och vårkalaset.

jag@dagis


25/5

godmorgon!

nu så sitter jag på skolan och håller på att göra en fotobok..
den här är enda lektionen jag har idag men har en känsla av att jag kommer bli kvar här ett tag för att hinna klart!
annars idag då.. ja först ska jag ner på stan och fixa lite saker sen så har jag ingenaning om vad jag ska göra.

här är bilder på elin,linda och en buske!



23maj!

hej, jag sitter nu här hemma och lyssnar på sizzlas nya album. är hemma från skolan idag för min hals mår inte så fint. så ska till sjukhuset imorgon och kolla vad det är för fel.
tänkte berätta lite kort om min helg.

fredag- sista aktivitetsgagen, åkte till sundsvall med linda och gick på modellab och vart sminkad och fotograferad.hehe..

lördag- tog med mig linda och åkte till delsbo och firade min nyblivna artonårige vän och hälsade på min syster.

söndag- spenderade dagen på bussar med lindus.¨

nu så ska jag hoppa in i duschen och sen springa över till mamma och lasse:)


här kommer lite bilder från påsklovet.. bättre sent än aldrig







18maj

tjena hej.

idag har jag varit i skolan,trog hem till frida och käkade tacos,sov en stund, åkte och kollade på fotboll, gick och solade, gick hem, duschade, slog på BB och nu sitter jag här och funderar på om jag ska försöka sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och ha aktivitetsdag på höga!



viam inveniam aut faciam

kom precis hem, satt och spelade mario så glömde bort tiden lite. inte så bra eftersom att jag ska upp och göra nationella i matte imorgon... men nu ska jag väl slå på någon film som inte är allt för spännande och sen försöka sova!
nightynight!


you can keep your misery

hej hallå!

idag så hade vi aktivitetsdag uppe på höga, inte så mysigt i regnet men det vart bättre mot slutet.
efter det var klart så drog jag,hannah och linda hem till linda en snabbis sen nu så sitter jag här hemma och lyssnar på musik och käkar middag.exakt vad som händer sen vet jag inte men jag har mina aningar:)


bilder


jag gillar min fina skuggiga näsa hehe.




....


yippiewippie

wiiihoooo, trea i eurovision!!!
har inte så mycket av min röst kvar efter allt skrikande.haha.
trevligt som tusan!bra jobbat eric.


hannah styrde ihop en fin frippa på mig:


make them wonder why you´re still smiling

tjena hej. nu är jag ute hos hannah med några härliga människor. vi har huset för oss själva mohah.
idag har vi varit ute och fotat lite och så. nu så ska jag springa och hjälpa dom att göra tacos, sen ikväll så blir det eurovision.




-


cookie-monster vs monster-cookie

goddag!

tänkte börja med att berätta att igår när jag och hannah var ut med hundarna så såg vi en älg...
vi bakade också igår det vart en blå/grön sockerkaka med citronsmak.







what's the worst that i could say

hej mina sköna

idag så har jag varit i skolan, har faktiskt varit en jätte skön dag idag. sen efter skolan så åkte jag och hannah ut till henne och satte oss i solen och stekte lite. just nu så ligger vi och kollar på life on a murder scen och tänkte snart sova. imorgon så har jag lovat en filmkväll med mamma och lasse och en massa glass..hehe.

sovgott!


I would never leave when you needed me most

Ïdag så har det varit jätte fint väder, vi hoppas på att vi har samma tur imorgon.
Just nu så sitter jag här lite halv död och är jätte trött så ikväll blir det förmodligen bara att ta det lungt.

Idag när jag skulle gå hem från affären så var det en liten snoris som var mycket intresserad av att skjuta mig med en vatten pistol.... Ska kanske visa honom vart skåpet ska stå;)

Här får ni en vacker bild på mig för en himlans massa år sen.....


what are words

hej!
i helgen så har jag umgåts med tjejorna. nu ikväll så packade vi med oss popcorn,chillinötter,saft och några filtar och satte oss på kajen och myste. nu är jag och frida hemma hos mig och vi tänkte snart ha ett litet johan falk maraton. godnatt!


du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

hallå. igår ja vad gjorde jag då? jo jag tror inte jag gjore så värst mycket då. idag iallafall så har jag varit i skolan och umgåtts med elin. nu så hade vi tänkt att plugga till fotoprovet imorgon!!

just ja iförrgår så år jag sushi för första gången på typ två år. ( det där skrev jag bara för att jag inte hade någon annan bild att lägga ut )


maj maj måne...

hej, har inte skrivit så mycket nu på lovet eftersom jag har haft andra saker för mig, men igår så var det valborg. hade det trevligt de börjades hemma hos elin sen vidare på andra roligheter. idag så är det första maj, och det snöade nyss när vi gick hem från lindus!! inte nice.... men annars idag så har jag haft det bra, har varit hemma hos linda med några och käkat,kollat på detroit rock city och bigbrother. just nu så sitter jag iallafall och lyssnar på veronica maggios nya album som är asbra sen så tänkte jag slå på toy story 3 och iallafall försöka sova för imorgon så börjar skolan igen..

RSS 2.0